Nőiesség

Ági
Nőiesség

„Minden nőben ott él egy zabolátlan teremtmény, az ős Természet-Anya hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és kor nélküli bölcsességével” Clarissa Pinkola Estes

Generációk óta hiányzik a nőiesség tanítása. Ennek következménye, hogy eltávolodunk belső női erőnktől, a zabolátlan, ösztönös, és főként a szenvedélyes erőtől, és már nem tudjuk, hogyan éljünk egységben a bennünk rejlő tűzzel.

Nőként a természetünk a folyamatos teremtés, megújulás készsége – független attól, hány évesek vagyunk.

Hiszem és élem, hogy ha egy nő tudatosan éli nőiességét, akkor a teste egészséges lesz. Sajnos azt is tapasztalom, hogy egyre több a nőgyógyászati probléma. Ameddig utáljuk a menstruációnkat, rettegünk a változókortól, elzárjuk a szexuális energiáinkat, és különböző szerepekbe menekülünk nőiségünk elől, addig nem is lehetünk egészségesek. Mert ezt a hatalmas erőt nem lehet elnyomni, elfojtani tartósan. Legkésőbb a változókorban fog kirobbanni, amikor meg már nem is értjük, hogy mi az ördög történt velünk. És nem csak mi szenvedünk ettől, hanem lányaink is, akiknek ezt a mintát tovább adjuk.

Hány meg hány családállításban vettem részt, és éltem meg, hogy a túl kemény női minta miként teszi tönkre nők, családok életét. Mert a túl erős, kemény nő kasztrálja a fiát, a férjét – a párját ritkítja. Mert hát szép feladat a karrier és a család, azaz a női és férfi energiák összehangolása. És amikor nem sikerül, mert ezt sehol nem tanítják, frusztráltak leszünk, az ezzel járó negatív érzéseket a kismedencénkben raktározzuk el, majd betemetjük zsírréteggel (bánatháj), és „befagyasztjuk” a csípőnket (szexuális energiáinkat). De mi a teendő? Elfutni? Felmondani? Elválni? Éljen a szingli lét? Gyerek nélkül? Dehogy!!!

Én azt tanítom, hogy az igazi nő az Élet – Halál – Élet Úrnője. Ez a képesség teszi lehetővé, hogy egy nő ügyesen „lavírozzon” a női és férfi minőségű feladatok között.

Ha már szenvedély, akkor beszélni kell a szexualitásról is. Sajnos számos félreértés, tévhit keseríti meg párok életét. Miért is? Mert még mindig hatalmas tabu a szex. Pedig a valódi orgazmus gyógyítja a nőt és a férfit.

Érdemes hát felkerekedni, újra megtalálni magunkban a szenvedélyes nőt, megtanulni a jin és jang energiákat használni, megbarátkozni saját testünkkel, megérteni a jelzéseit, mert ez lesz az egészségünk, boldogságunk záloga.

A Nőiesség tréningemen minden fontos dolgot megtanítok, használható gyakorlati megoldásokat adok, amire szükséged lesz nőként kortól függetlenül. Ahogy a jóga óráimon, így itt is, csak azt tanítom, amit én magam is élek és használok nap mint nap.

Virágozz és szüless újjá, amikor csak kedved tartja!